Utbud

Unna dig själv och dom du tycker om 

Hos oss hittar du

Vi är en liten butik i södra Dalsland. Men låt inte storleken lura dig för hos oss finns det något för alla. Vare sig du är ute efter något till dig själv eller en present till någon annan så kan vi hjälpa dig. Vi har saker som är fina att titta på, härliga att använda och goda att stoppa i munnen.


Kom på ett besök så får du uppleva en mysig butik på landet och komme ifrån stressen i stora köpcentrum

Inredning

Vi vill skapa en lugn känsla och kloka val bland våra olika inrednings articklar. Du hittar allt från belysning, prydnader, tvålar, skålar m.m. Vi är en liten butik som får plats med mycket och du går lätt hem med något du gillar.

Delikatesser

Vi väljer våra produkter med omsorg. Vi har mycket närpoducerat som kommer från Dalsland och Bohuslän. Passar fint som present när du ska gå bort eller när du vill unna dig själv något gott till helgen.

Presenter

Har du missat present till morgondagens middag du är bjuden på eller kom du just på att din mamma fyller år imorgon. Det är lugnt. Vi har mycket att välja bland som passar fint att ge bort. Kom in så hjälper vi dig hitta det du behöver.

Leksaker

I vår hörna för dom minsta har vi leksaker från alla dom minsta bäbisarna till dom större barnen. Vi har flera ekologiska alternativ och vi ser det viktigt att ditt barn får bra saker att använda.

Våra Leverantörer

Torsdag 11:00-17:00

Fredag 11:00-17:00

Lördag 11:00-14:00

Copyright © Ragnerud Business AB All Rights Reserved

Genavägen 25

45870 Högsäter